Quake 3 using Vulkan

Discussion in 'Rendering Technology and APIs' started by Spaceman-Spiff, Jun 8, 2017.

  1. Spaceman-Spiff

    Regular

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Location:
    .bc.ca
    Rys, Kej and AlBran like this.
  2. AlBran

    AlBran Ferro-Fibrous
    Moderator Legend

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    20,732
    Likes Received:
    5,823
    Location:
    ಠ_ಠ
    heh.
     
    Scott_Arm, Kej, Silent_Buddha and 2 others like this.
  3. Lightman

    Veteran Subscriber

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    475
    Location:
    Torquay, UK
    I need 1000FPS so they have some way to go yet :yes:
     
    BRiT and AlBran like this.
  4. Scott_Arm

    Legend

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Messages:
    13,277
    Likes Received:
    3,726
    Most games physics engines don't even run that fast.
     
  5. Davros

    Legend

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    14,899
    Likes Received:
    2,311
    Hard luck the frame rate counter only goes to 999 ;)
     
    Kej, BRiT and Lightman like this.
Loading...

Share This Page

  • About Us

    Beyond3D has been around for over a decade and prides itself on being the best place on the web for in-depth, technically-driven discussion and analysis of 3D graphics hardware. If you love pixels and transistors, you've come to the right place!

    Beyond3D is proudly published by GPU Tools Ltd.
Loading...