All other browsers fine, but IE displays my page wrong.

Discussion in 'PC Hardware, Software and Displays' started by zsouthboy, Apr 12, 2004.

  1. zsouthboy

    Regular

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    563
    Likes Received:
    9
    Location:
    Derry, NH
    Damn you IE with your sub-optimal implementation of tables!

    Help?

    http://www.thesouthboy.com/

    Look at it in opera, or mozilla, then IE. Missing images in IE. Why?

    Defining a few more table cell widths and heights doesn't help...

    Put through the W3C validator, there weren't any errors pertaining to the layout (just some nagging things)...
     
  2. zsouthboy

    Regular

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    563
    Likes Received:
    9
    Location:
    Derry, NH
    Dreamweaver says that a background attribute for a <tr> is not supported in, you guessed it, IE 5, 5.5, 6.0.

    This'll be an easy fix then. :roll:
     
  3. zsouthboy

    Regular

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    563
    Likes Received:
    9
    Location:
    Derry, NH
    Never mind.

    I always end up fixing my own problems anyway :p

    Moving the background attribute to a <th> worked for all three images that were not showing up.
     
Loading...

Share This Page

  • About Us

    Beyond3D has been around for over a decade and prides itself on being the best place on the web for in-depth, technically-driven discussion and analysis of 3D graphics hardware. If you love pixels and transistors, you've come to the right place!

    Beyond3D is proudly published by GPU Tools Ltd.
Loading...