TOCA2 - no AA on 9700Pro

Discussion in 'PC Gaming' started by Randell, Nov 4, 2002.

  1. Randell

    Randell Senior Daddy
    Veteran

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    3
    Location:
    London
    Using the 6193's I cannot get AA on to work on TOCA2. Does anybody else in UK/Europe have use this game and can verify this or not, or have it working?

    In the US its called something else I beleive - 'Jarret & somebody racing', cant compete really in the US with the NASCAR series so I havent had any response at Rage3d.

    It is a 32bit game so its not that and I havent tried earlier drivers or the new leaked 6200's yet so I will do that if no one else has a fix.
     
  2. Randell

    Randell Senior Daddy
    Veteran

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    3
    Location:
    London
    OK solved, by rolling back to the 6166 and then 6178 drivers. I tested on other games at the weekend & Ground Control also isnt AA'd by the 6193 drivers but is by the 6166/6178 drivers.

    hmm why these older 32 bit DX games suffer from this.
     
  3. Dave Baumann

    Dave Baumann Gamerscore Wh...
    Moderator Legend

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    14,079
    Likes Received:
    648
    Location:
    O Canada!
    Is TOCA2 out then??
     
  4. Randell

    Randell Senior Daddy
    Veteran

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    3
    Location:
    London
    Not Toca Race Driver, TOCA2. I picked it up for £4.99 as a new ultra budget release. Its a 98 or 99 game origiannly - DX6.
     
  5. Dave Baumann

    Dave Baumann Gamerscore Wh...
    Moderator Legend

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    14,079
    Likes Received:
    648
    Location:
    O Canada!
    Ahhh - gawd, I used to love that game.

    Are you sure there's even a 32bit format?
     
  6. Randell

    Randell Senior Daddy
    Veteran

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    3
    Location:
    London
    yes and AA works with the 6166 or 6178 drivers, but not the 6193's.
     
Loading...

Share This Page

  • About Us

    Beyond3D has been around for over a decade and prides itself on being the best place on the web for in-depth, technically-driven discussion and analysis of 3D graphics hardware. If you love pixels and transistors, you've come to the right place!

    Beyond3D is proudly published by GPU Tools Ltd.
Loading...