CYBERPUNK 2077 [XO, PC, XBSX|S] [Delisted from Playstation Store]

Discussion in 'Console Gaming' started by DSoup, Jun 10, 2018.

Tags:
  1. Man from Atlantis

    Regular

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    734
    I can see the redprelauncher.exe in the game dir. You still try here https://www.cyberpunk.net/en/goodies#how-it-works
     
    orangpelupa likes this.
  2. Tkumpathenurpahl

    Tkumpathenurpahl Oil Monsieur Geezer
    Veteran Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    1,804
    ***¡FAVOUR REQUEST ALERT!***

    Could someone here possibly do me a big favour and amend the thread title or start a new thread (anything to keep me from coming into this thread) when the next gen patch is announced/released?

    I'm going to play this on the PS5, and since you only get your first experience of something the once, I'm going to hold out until the proper next gen patch is released.

    So yeah, if someone could make update news visible in a spoiler free capacity somehow, I'd be very grateful.
     
    Johnny Awesome and pharma like this.
  3. BillSpencer

    Regular Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2020
    Messages:
    304
    Likes Received:
    117
    I think that is a big plus actually. For FPS titles I believe this makes it much more immersive, at least for 2077

    Half life 2 also didn't have any cutscenes as they didn't have the talent to do it but the developers were praised for it and now many FPS games do it
     
    Silent_Buddha and Lightman like this.
  4. orangpelupa

    orangpelupa Elite Bug Hunter
    Legend Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    9,192
    Likes Received:
    2,521
    anyone know when will the 2nd V apartment will be used? I've reached one ending and did not visit that apartment at all
     
  5. HLJ

    HLJ
    Regular Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2020
    Messages:
    383
    Likes Received:
    625
    You missed a Epic weapon by not going there
     
  6. orangpelupa

    orangpelupa Elite Bug Hunter
    Legend Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    9,192
    Likes Received:
    2,521
    No mission bring V there? So it's a leftover cut contents?
     
  7. see colon

    see colon All Ham & No Potatos
    Veteran

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    1,071
    Second? I think I have 3. And it's pretty much just another spot for a stash, right?
     
  8. Malo

    Malo Yak Mechanicum
    Legend Veteran Subscriber

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Messages:
    8,274
    Likes Received:
    4,701
    Location:
    Pennsylvania
    I guess I've never encountered anything to provide another apartment in the 70 hours I've played so far.
     
    Unknown Soldier and orangpelupa like this.
  9. Subtlesnake

    Regular

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    298
    Likes Received:
    42
    None of the Half-Life games have ever had any (third person) cutscenes. It's a conscious choice to keep you in character.

    (The character work in HL2 was unparalleled for the time, so it's strange to suggest Valve lacked the talent)
     
    Shoujoboy, Lightman, Rodéric and 4 others like this.
  10. Daozang

    Veteran Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    1,090
    Likes Received:
    412
    Location:
    Athens
    The game is driving me insane... :mad2:
    With RTX off, I get a nice 70% CPU usage and 95% give or take GPU usage.
    With RTX on, I get the same GPU usage, but my CPU usage plummets down to the 40s and even less...
    WTF.
    I tried Control and WD Legion (because I'm loosing my mind and wanted to see if this behavior was consistent in other titles), and my CPU usage is relative regardless the RT settings...
    What's worse, is that the game behaves differently every time I boot it up.
    Two or three out of ten times, my CPU usage will be completely fine, and my framerate double.
    My options are to either play with a 30 fps cap, play unlocked and count my blessing when it works, or play with RT off.
    I think I give up... I'll wait for a patch or something...
    :cry:
     
  11. Karamazov

    Veteran Regular

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,729
    Likes Received:
    3,660
    Location:
    France
    There is a nice reference to Portal in the game :lol2:
     
    Shoujoboy, Lightman, HLJ and 2 others like this.
  12. BillSpencer

    Regular Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2020
    Messages:
    304
    Likes Received:
    117
    I am playing on hard but I killed Marcus the boss I think within seconds... was playing stealth before this but thought I’ll kill him to see if anything happens. It was pretty intense though, will upload the clip later!
     
  13. see colon

    see colon All Ham & No Potatos
    Veteran

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    1,071
    Don't get caught up in the numbers like that. It's all depends on how "GPU Usage" is calculated, and while formula X might give you consistent results in 99% of titles, it's that other 1% that are using your hardware differently. The inconsistent framerates between sessions is an issue. And I've noticed that longer sessions have degrading performance as well. But I've noticed in other games that use RT or DLSS that the GPU load numbers don't always correspond with performance like you would think. Also, RTX on in CP is going to drive down your framerate, and if you are GPU limited at a lower framerate, your CPU usage should be lower, because it's doing less work per second.
     
    Lightman and Kyyla like this.
  14. HLJ

    HLJ
    Regular Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2020
    Messages:
    383
    Likes Received:
    625
    You can go after completing the Judy-arch AFAIR...and her gun will be there.
     
  15. orangpelupa

    orangpelupa Elite Bug Hunter
    Legend Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    9,192
    Likes Received:
    2,521
    i mean, there's no mission to go there? So the assets were just lying there unused?

    Cyberpunk getting more and more like Destiny 1 and 2....
     
  16. see colon

    see colon All Ham & No Potatos
    Veteran

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    1,071
    I don't follow.
    You don't get a mission marker, Judy calls you and tells you she has a gun for you. You show up and get a gun.
     
    HLJ likes this.
  17. HLJ

    HLJ
    Regular Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2020
    Messages:
    383
    Likes Received:
    625
    Yeah, paying attention is a part of playing any game ;)
     
    Lightman likes this.
  18. Daozang

    Veteran Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    1,090
    Likes Received:
    412
    Location:
    Athens
    I agree...
    The problem here is, that no matter what the RT settings are, the minute I enable any of them, my CPU usage goes down the drain.
    I'm not expecting miracles. But a frame rate within the freesync spec of my monitor, feels doable with my hardware.
    When I get good CPU utilization, changing settings (like crowd density) has a small but noticeable impact.
    When I don't, no matter what I change (besides RT) the framerate stays the same.
    Performance degradation is one other thing that really drives me nuts.
    But I am at a point where, my performance (with RT) is at the levels I'd get after playing for two hours, only now it happens as soon as I start the game.
    When I installed the game, I could go 1080p, DLSS on quality and RT on high and with the rest of the settings from low to high depending on their impact on visual quality and framerate and get consistently above 60 in the kabuki market.
    Now, no matter what the resolution is, the framerate will stay around 35 (regardless of time of day, weather conditions and location) unless the game decides to use my CPU.
    I am not on AMD (where the game has problems with), I have an i9 9900k and an RTX 2080.
    I removed my overclock, defaulted my BIOS, re-enabled my overclock, re-instaled windows in a different disk (to check if bloatware is the problem) but cannot get the game to run the way it did when I started playing.
    What I did not do is start the game from scratch, and now that I think of it, check to see if I have a significantly older save (unlikely) to see if it performs any differently.
    If I wasn't working from home, I would have given up a long time ago.
     
  19. orangpelupa

    orangpelupa Elite Bug Hunter
    Legend Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    9,192
    Likes Received:
    2,521
    The game probably rendering something invisible
     
  20. orangpelupa

    orangpelupa Elite Bug Hunter
    Legend Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    9,192
    Likes Received:
    2,521
    anyone got bugged endings?

    spoiler

    Picking becomes arasaka engram, or go back to earth to die in 6 months, both have exact same credit video calls.
     
Loading...

Share This Page

  • About Us

    Beyond3D has been around for over a decade and prides itself on being the best place on the web for in-depth, technically-driven discussion and analysis of 3D graphics hardware. If you love pixels and transistors, you've come to the right place!

    Beyond3D is proudly published by GPU Tools Ltd.
Loading...