Anyone having trouble playing Youtube videos?

Discussion in 'General Discussion' started by bbot, Dec 27, 2014.

  1. bbot

    Regular

    Joined:
    Apr 20, 2002
    Messages:
    750
    Likes Received:
    13
    I have been having troublr playing alot of Youtube videos since Christmas Eve. Not all, but most. Have you been having a similar problem?
     
  2. Babel-17

    Veteran Regular

    Joined:
    Apr 24, 2002
    Messages:
    1,022
    Likes Received:
    269
    Nope, I'm ok. Have you tried going to Adobe and downloading the latest version? I keep automatic updating disabled, so that's what I do. You can try disabling, or enabling hardware acceleration. I often use my card for folding at home so I keep it disabled. https://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=KLXMF I always uncheck the option to also grab the security software.
     
  3. Grall

    Grall Invisible Member
    Legend

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Messages:
    10,801
    Likes Received:
    2,175
    Location:
    La-la land
    If you have an Applol computer with Safari as your browser and haven't updated flash in a while you will need to do that manually since Adobe's piece-of-crap self-updater basically doesn't work at all, causing the browser addon to get blocked due to being old and outdated.

    Haven't ever seen flash auto-update despite the option having been there for years now. It's amazing how fucking incompetent a company can get and still remain in business, and Adobe's one of the worst who haven't managed to bankrupt themselves with their own ineptitude.
     
  4. bbot

    Regular

    Joined:
    Apr 20, 2002
    Messages:
    750
    Likes Received:
    13
    When I try to play a video, I get a "an error occurred. Please try again later", message Strangely, the ads play without any problems.
     
  5. Grall

    Grall Invisible Member
    Legend

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Messages:
    10,801
    Likes Received:
    2,175
    Location:
    La-la land
    Right-click the videos and select "send diagnostic", or whatever it says. Maybe some google engineer will take notice and fix your issue...

    Also, have you tried switching to html5 video? Maybe that will work better.
     
  6. Davros

    Legend

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    16,743
    Likes Received:
    4,046
    No problems for me
     
  7. bbot

    Regular

    Joined:
    Apr 20, 2002
    Messages:
    750
    Likes Received:
    13
    I'm having trouble playing vevo videos. How about you?
     
Loading...

Share This Page

  • About Us

    Beyond3D has been around for over a decade and prides itself on being the best place on the web for in-depth, technically-driven discussion and analysis of 3D graphics hardware. If you love pixels and transistors, you've come to the right place!

    Beyond3D is proudly published by GPU Tools Ltd.
Loading...